Vuokatin vaaroilla täysi talvi ja ladut huippukunnossa

(4.12.2019)

Hiihtäminen Vuokatissa ei ole enää ensilumen ladun varassa, sillä Vuokatin vaarojen yli 30 cm lumikerros on mahdollistanut myös vaaroilla kulkevien latujen pohjaamisen ja kunnostamisen. Erinomaisessa hiihtokunnossa on esimerkiksi Rekikestiin menevä n. 18 km valaistu lenkki.


Vuokatti Hiihdossa uutena matkana ”aurinkokymppi”

(6.6.2019)

Tulevan talven Vuokatti Hiihdossa entinen 20 km:n matka korvataan uudella 10 km:n ”aurinkokympillä”. Eli nyt matkatarjonnasta löytyy oikeasti sopiva vaihtoehto myös sille työ- tai kaveriporukan vähiten hiihtäneellekin sekä lapsiperheille, jotka haluavat mukaan massahiihdon tunnelmaan. Aurinkokymppi käy nimensä mukaisesti Vuokatin aurinkoladulla Katinkullan puolella ja on maastoltaan erittäin helppo. Reitillä ei ole käytännössä yhtään haastavaa laskua tai nousua.


Vuokatti Hiihdon 2020 ilmoittautuminen on auki!

(1.6.2019)

Kesällä ne hiihtäjät tehdään ja aikainen kana jyvän nappaa. Ilmoittaudu siis mukaan tulevan talven Vuokatti Hiihtoon hyvissä ajoin, niin säästät tukun riihikuivaa ja tiedät, miksi lenkille on hyvä lähteä niin kesähelteillä kuin syksyn sateissakin. Tervetuloa mukaan – siihen kevään aurinkoisimpaan massahiihtoon!