VUOKATTI HIIHTO SOMEKISOJEN VOITTAJAT SELVILLÄ!

(13.3.2023)
 Vuokatti Hiihto 2023:n somekisat ovat päättyneet, ja voittajat tulevat tässä!
Kaikkien hiihtolomien aikaan Heikkilän Pirttissä olleeseen vieraskirjaan nimensä jättäneiden henkilöiden kesken arvottiin seuraavat palkinnot:
  • Laura Karkkulainen Vuokatista voitti SWIX Tri Pack -varusterepun
  • Tuuli Talvitie Lahdesta voitti ilmoittautumisen Vuokatti Hiihtoon 2023
  • Mikko Ripatti Savonlinnasta voitti ilmoittautumisen Vuokatti Hiihtoon 2023
  • Anna-Liisa Lukkari Vuokatista voitti ilmoittautumisen Vuokatti Hiihtoon 2023
  • Jarkko Pesonen Oulusta voitti Holiday Clubin lahjakortin upealla kannustusrunollaan: ”Mäkiä ylös, mäkiä alas! Loppuillan löllyt kylpylässä kuin valas!”
Edellä mainittuja voittajia pyydetään olemaan yhtedessä meihin sähköpostilla osoitteeseen tapahtumat@kainuunliikunta.fi
Instagramin puolella muikeimmassa kuvakisassa Nimimerkki tiiyz voitti Salomon S/MAX eSKIN tai S/MAX skate -sukset. Nimimerkit annieliina ja 62ekh palkitaan Holiday Club -lahjakorteilla.
Kiitos kaikille somekisoihin osallistuneille ja paljon onnea voittajille!

Vuokatti Hiihdon hiihtolomakampanjat käynnissä!

(1.3.2023)

Hiihtele hiihtolomilla 12.3. asti Vuokatissa Heikkilän pirtille kahville tai näppää hiihtolomien muikein hiihtokuva. Vuokatti Hiihdon hiihtolomakampanjoissa voit voittaa tuotepalkintoja, lahjakortteja ja Vuokatti Hiihto -osallistumisia. Vuokatti Hiihdon ja Salomonin kuvakisa on käynnissä Instagramissa ja siihen pääset mukaan ottamalla muikean hiihtokuvan ja lisäämällä siihen aihetunnisteet: #vuokattihiihto2023 ja #TomorrowIsYours.
Vuokatti Hiihdon ja Swixin hiihtoloma-arvontaan pääset osallistumaan hiihtelemällä Vuokatin Heikkilän pirtin latukahvilalle ja jättämällä nimen ja hiihtoterveiset Vuokatti Hiihdon vieraskirjaan.


Vuokatissa latua valmiina jo yhdeksän kilometriä!

(16.11.2022)

Vaikka luonnonlumi antaa vielä odottaa itseään, hiihdetään Vuokatissa varsin hyvissä olosuhteissa, sillä valmista ulkolatua löytyy jo yhdeksän kilometrin verran. Esimerkiksi pidennetty viikonloppu ensilumenleirin merkeissä on hyvä motivaatioruiske kuntohiihtäjällekin. Ja kun majoitut Vuokatin Urheiluopistolla saat 50 % alennuksen latumaksuista. Vuokatti Hiihdon sivuilta galleriasta löydät Olli Ohtosen vuoden 2019 Vuokatti Hiihtoon tekemät treeniohjelmat ja -videot, jotka takaavat onnistuneen valmistautumisen tulevankin talven Vuokatti Hiihtoon!


Vuokatin ja Kajaanin Sokos Hotellien majoitustarjoukset Vuokatti Hiihtoon!

(7.9.2022)

Vuokatti Hiihdon majoituksen suhteen kannattaa olla liikkeellä ajoissa, jotta varmistat petipaikat hyvältä etäisyydeltä tapahtumakeskuksesta. Aivan Vuokatti Hiihdon ytimessä, lyhyen kävelymatkan päässä olevat tasokkaat majoitukset löydät Break Sokos Hotel Vuokatista sekä Vuokattisportilta.

Vuokatin ja Kajaanin Sokos Hotellien majoitustarjoukset Vuokatti Hiihtoon 17.-19.3.2023:

Break Sokos Hotel Vuokatti:
– 127 € / 1hh
– 147 € / 2hh

Original Sokos Hotel Valjus, Kajaani:
– 122 € / 1hh
– 142 € / 2hh

Tarjoushinnat saat molemmissa Sokos Hotel  -majoituskohteissa koodilla: BHIIHTO23

Hinnat sisältävät aamiaisen ja asiakassaunojen käytön sekä Vuokatissa myös kuntosalin käytön.
Hinnoista saa s-etukortilla bonusta.

Vuokatin ja Kajaanin majoituskohteet yhteystietoineen löydät täältä


Vuokatti Hiihdon 2023 ilmoittautuminen on auki – hyödynnä Early bird -hinnat 15.9.2022 asti!

(2.9.2022)

Vuokatti Hiihto hiihdetään jälleen tutulla paikallaan lauantaina 18.3.2023. Tapahtuman ilmoittautuminen on nyt auki ja edullisimmat Early bird -hinnat ovat voimassa 15.9.2022 asti. Nyt on hyvä aika lukita talven tapahtumatavoite ilmoittautua mukaan kevään aurinkoisimpaan massahiihtoon!