Vuokatti Hiihto 2020 on peruttu

Suomen hallitus on suosittanut, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka koronavirusepidemian vuoksi. Tästä syystä myös lauantaille 14.3.2020 suunniteltu Vuokatti Hiihto -tapahtuma on peruttu.

Vuoden 2021 Vuokatti Hiihto järjestetään lauantaina 20.3.2021, ja tämän vuoden osallistumiset voidaan siirtää Kainuun Liikunta ry:n tapahtumien peruutusehdoista poiketen ensi vuoden tapahtumaan. Ilmoitus tästä on tehtävä kahden viikon kuluessa eli perjantaihin 27.3.2020 mennessä. Mikäli vuoden 2020 tapahtumaan ilmoittautunut ei halua osallistua Vuokatti Hiihtoon 2021, palautamme jo maksetusta osallistumismaksusta 50 %.

Toimintaohjeet molempia tapauksia varten on lähetetty kaikille ilmoittautuneille sähköpostilla perjantaina 13.3.2020. Mikäli olet ilmoittautunut Vuokatti Hiihtoon 2020, mutta et ole saanut ohjeita, olethan meihin yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen tapahtumat@kainuunliikunta.fi.

Mikäli osallistuminen on maksettu liikunta- tai kulttuuriedulla, Verohallinnon ohjeiden mukaan emme voi palauttaa maksua. Tässä tapauksessa suosittelemme siirtämään osallistumisen vuodelle 2021.

Huomautamme, että ilmoittautuminen on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle.

Pahoittelemme vielä tapahtuman perumisesta aiheutunutta haittaa. Nähdään viimeistään vuoden 2021 Vuokatti Hiihdossa, siinä kevään aurinkoisimmassa massahiihtotapahtumassa!

 


Vuokatti Hiihtoon käsienpesun kautta

(6.3.2020)

Pyydämme kaikkia Vuokatti Hiihtoon osallistujia noudattamaan omaa harkintakykyä ja hyvää käsihygieniaa! Paras tapa suojautua koronavirukselta ja muilta tartuntataudeilta (esim. kausi-influenssalta ja vatsataudeilta) on huolehtia hyvästä käsihygieniasta ja oikeasta yskimistavasta. Mikäli epäilet saaneesi koronatartunnan ennen Vuokatti Hiihtoa, pyydämme jäämään tapahtuman aikaan tänä vuonna kotiin.

Tapahtumassa on kiva tavata ja halata hiihtoystäviä. Kunnioitathan kuitenkin myös heitä, jotka halailun ja kättelyn sijaan suosivat muita tervehtimismuotoja, esimerkiksi nyrkkitervehdystä. Ajantasaista tietoa koronavirukseen varautumisesta sekä ohjeita säännölliseen ja kunnolliseen käsienpesuun löytyy THL:n sivuilta: www.thl.fi.

Mikäli epäilet koronavirustartuntaa tapahtumaviikonlopun aikana, ota ensisijaisesti yhteys Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän ympärivuorokautiseen puhelinpäivystykseen puh. 116 117!


Vuokatti Hiihto suksenmitan päässä

(2.3.2020)

Vuokatti Hiihto sivakoidaan reilun viikon päästä, ja kelit vain paranee! Vuokatissa lunta riittää, ja viime aikoina paukkuvien pakkasten ansiosta myös jääladut ovat huippukunnossa. Ilmoittautuneita on tällä hetkellä yli 800 12 eri maasta. Laduilla on kuitenkin vielä tilaa, joten ilmoittautua voi ennakkoon tai paikan päällä tapahtuma-aamuna!


Vuokatin vaaroilla täysi talvi ja ladut huippukunnossa

(4.12.2019)

Hiihtäminen Vuokatissa ei ole enää ensilumen ladun varassa, sillä Vuokatin vaarojen yli 30 cm lumikerros on mahdollistanut myös vaaroilla kulkevien latujen pohjaamisen ja kunnostamisen. Erinomaisessa hiihtokunnossa on esimerkiksi Rekikestiin menevä n. 18 km valaistu lenkki.


Vuokatti Hiihdossa uutena matkana ”aurinkokymppi”

(6.6.2019)

Tulevan talven Vuokatti Hiihdossa entinen 20 km:n matka korvataan uudella 10 km:n ”aurinkokympillä”. Eli nyt matkatarjonnasta löytyy oikeasti sopiva vaihtoehto myös sille työ- tai kaveriporukan vähiten hiihtäneellekin sekä lapsiperheille, jotka haluavat mukaan massahiihdon tunnelmaan. Aurinkokymppi käy nimensä mukaisesti Vuokatin aurinkoladulla Katinkullan puolella ja on maastoltaan erittäin helppo. Reitillä ei ole käytännössä yhtään haastavaa laskua tai nousua.


Vuokatti Hiihdon 2020 ilmoittautuminen on auki!

(1.6.2019)

Kesällä ne hiihtäjät tehdään ja aikainen kana jyvän nappaa. Ilmoittaudu siis mukaan tulevan talven Vuokatti Hiihtoon hyvissä ajoin, niin säästät tukun riihikuivaa ja tiedät, miksi lenkille on hyvä lähteä niin kesähelteillä kuin syksyn sateissakin. Tervetuloa mukaan – siihen kevään aurinkoisimpaan massahiihtoon!