RUSSIALOPPET

Mikä on russialoppet?

Pitkän matkan hiihtosarja, Russialoppet perustettiin vuonna 1997 massahiihto-organisaatioiden toimesta, jotka halusivat panostaa maastohiihdon markkinointiin Venäjällä jo olemassa olevien pitkän matkan hiihtojen kautta.

Russialoppet kerää yhteen kaikki tärkeimmät massahiihdot Venäjällä ja virallisesti edustaa kansainvälistä venäläistä hiihtomaratonliikettä.

Russialoppet yhdistää 25 hiihtomaratonia kuudella eri alueella sekä 5 suosituinta ulkomaista hiihtomaratonia Venäläisten keskuudessa. Joka tapahtumalla on oma erityinen historiansa, perinteensä ja ne järjestetään joka vuosi samaan aikaan. Säännöllisyys ja perinteet ovat avaintekijöitä Russialoppet sarjan tapahtumilla.

25 Russialoppet tapahtumasta 6 on liitetty FIS kalenteriin, 2 kuuluu Euroloppet sarjaan ja 1 Worldloppet sarjaan sekä FIS Worldloppet cup:iin.

Russialoppet pyrkii antamaan jokaiselle osallistujalle mahdollisuuden tulla voittajaksi ja tarjoaa ranking-muotoja eri tasoisille hiihtäjille.

Russialoppet-tapahtumat ovat avoinna kaiken tasoisille hiihtäjille ja houkuttelevat niin ammattihiihtäjiä kuin parahiihtäjiä sekä lapsia, junioreita, turisteja ja paikallisia.

 

RL@FINISHERS.RANK

Russialoppet finisher rank on luotu, jotta ihmisillä heräisi halu nousta suksille ja suorittaa hiihtomaraton ainakin kerran elämässään. Osallistuja voi valita vapaasti hiihtomaratoninsa paikan, reitin ja hiihtotyylin.

 

RL@SUPER.CUP

Russialoppet Super Cup. Kilpailu, jossa kaikilla on mahdollisuus tulla pitkän matkan eliittihiihtäjäksi ja kilpailla yhdessä maastohiihdon ja ampumahiihdon maailmanmestareiden kanssa.

 

RL@MASTERS.CUP

Russialoppet Masters Cup. Kilpailu kaikille ikäryhmille, missä jokainen voi valita mieleisensä hiihtomaratonin paikan, matkan ja hiihtotekniikan perusteella.

 

RL@TEAM.CUP

Russialoppet Team Cup. Hiihtocup harrastetiimeille, jotka voivat muodostua eri ikäisistä ja sukupuolta olevista hiihtäjistä. Tämä on hyvä mahdollisuus vanhoille ja uusille ystäville tehdä unohtumaton matka Murmanskista Kamchatkaan.

 

RL@BABY.MARATHON

Baby Marathon. Me loimme ohjelmaa myös lapsille ja lyhyet matkat, jotka tutustuttavat lapset helposti terveelliseen elämäntapaan jo nuorella iällä maastohiihdon mukavassa ilmapiirissä.

 

RL@SPIRIT.CUP

Strong Spirit Race. Kilpailu, joka mahdollistaa parahiihtäjien mukana olon. Näinä päivinä yhdistetään kaikki hiihtäjät yhdeksi perheeksi.

 

RL@JUNIOR.MARATHON

Junior Marathon. Junior-hiihtäjille suunnatut erikoismatkat, jotka saavat heidät ihastumaan massahiihtotapahtumiin.

 

RL@OPEN.RACE

Open Race. Avoin kisa maastohiihdon kaikenikäisille harrastehiihtäjille, jotka voivat mukavasti hiihtää hiihtomaratonreitin ja saada virallisen ajan.

 

Lisätietoa Russialoppetista:  https://russialoppet.ru/en/