Hiihdä itsesi Suomi Raceriksi

Suomi Racer tulee taas. Mukana on kolme suomalaista Euroloppet Partner massahiihtotapahtumaa ja Euroloppet Vuokatti Hiihto, kaikki maaliskuun keväthangilla. Osallistumalla kahteen saat tuotepalkinnon.

Tavoitteena on kannustaa hiihtäjiä osallistumaan talven aikana ainakin kahteen massahiihtoon, tutustumaan erilaisiin hiihtomaastoihin, hiihtämään hyvässä seurassa ja pitämään hauskaa. Sarjaa tukee Euroopan massahiihtojen järjestö EUC, jonka päätuote Euroloppet on tunnettu koko Euroopassa.

Suomi Racer Hiihdot 2018

3.3. Tervahiihto – Oulu

04.03. Pirkan Hiihto – Kankaanpää, Tampere

10.03. Neljän Vuoren Hiihto – Jyväskylä

17.03. Vuokatti Hiihto – Vuokatti

Hiihdä itsesi Suomi raceriksi, saat palkinnoksi on lähes 100 euron arvoisen BLIZ/Start-tuotepalkinnon  Näin pääset Suomi Raceriksi!

Näin pääset Suomi Raceriksi!

  • Osallistu yhden talven aikana kahteen Suomi Racer-hiihtoon mille matkalle tahansa.  Hiihdä vähintään yksi Euroloppet Partner-hiihto ja Vuokatti Hiihto. Vuokatti Hiihto on Suomen Euroloppet-päähiihto, joka samalla päättää Suomi Racer-kauden. Palkinnot  jaetaan Vuokatti Hiihdon yhteydessä.
  • Kaikki Suomi Racerit passilaiset saavat Suomi Racer-kunniakirjan, Start HF luistovoiteen ja BLIZ  hiihtolasit.
  • Osallistumiseen tarvitaan Euroloppet Passi, jonka voit tilata tästä. Passin hinta on 39€- ja se on voimassa 10 vuotta. Saat Euroloppet Passilla useita etuja, mm. jopa 20%:n  alennuksen osanottomaksusta, lähtöpaikan vähintään toisesta lähtöryhmästä ja  tervetulolahjan. Passilla saat myös alennuksia Euroloppet Shopin tuotteista. Suomi Racereille Euroloppet Passi maksaa itsensä takaisin jo ensimmäisenä vuonna.
  • Muista lisätä ilmoittautumiseesi Euroloppet-passin numero, niin olet mukana Suomi Racer- sarjassa.
    Ilmoita lisäksi 12.3. mennessä osoitteeseen suomi-racer@euroloppet.com nimesi, passin numerosi ja jo hiihtämäsi Suomi Racer-hiihto.
    Näin varmistat, että saat palkintosi jo Vuokatti Hiihdon yhteydessä.

Vuokatti Hiihto WHITE SATURDAY 25.11.!

Black Friday is so last season! Ja sitä paitsi musta, marraskuu ja maastohiihto eivät sovi yhteen. Sen sijaan ottakaamme kaikki ilo irti lumesta ja maastohiihtokauden MC-avauksesta:

Lauantai 25.11. on Vuokatti Hiihdon WHITE SATURDAY!

Eli: Ilmoita KOLME – maksa KAKSI!

(Saat kolmesta ilmoittamastasi osallistujasta edullisimman hiihtomatkan ilmaiseksi)

Tarjous on voimassa lauantaina 25.11. klo 00.00-24.00 ja ilmoittautumiset WHITE SATURDAY –hinnoilla voit tehdä tästä linkistä.

 


2.11.2017

Vuokatti Hiihto kannustaa perheitä yhteiseen latuaikaan ja siivittää hiihtäjiä maajoukkuevalmentajan opein

 

Vuokatti Hiihto on ajankohdaltaan, reiteiltään ja matkavalikoimaltaan monelle harrastajahiihtäjälle mainio porkkana talviseen liikuntaan. Ensi vuonna 17. maaliskuuta hiihdettävään Vuokatti Hiihtoon on jälleen pyritty tuomaan uudistuksia kaikkien hiihtäjien iloksi.

Vuokatti Hiihdosta tehdään entistä enemmän perhetapahtumaa. Uuteen Perhe Vuokatti Hiihtoon 20 kilometrin matkalle voi 70 euron tasarahalla lähteä koko perhe (aikuinen/aikuiset ja alle 18-vuotiaat lapset). Mikä jättäisikään mukavampia liikuntamuistoja kuin yhteiset hiihtoretket vanhempien, isovanhempien tai muiden läheisten aikuisten kanssa.

– Haluamme osaltamme innostaa perheitä liikkumaan yhdessä ja kannustaa lapsia hiihdon pariin. Perhe Vuokatti Hiihdossa vaikkapa vanhemmat tai isovanhemmat voivat lähteä tapahtumaan mukavalle yhteiselle hiihtoretkelle nauttimaan tapahtumatunnelmasta, Kainuun Liikunnan toiminnanjohtaja Teemu Takalo sanoo.

Vuokatti Hiihdon edullisin hintaporras päättyy lokakuun lopussa, joten vielä ehdit mukaan huokeimmalla hinnalla. Ensikertalaistenkaan ei tarvitse epäröidä, sillä niin noviisi- kuin konkarihiihtäjien tukena valmistautumisessa on Vuokatti Hiihdon valmentaja Olli Ohtonen.

Ohtosen vinkeillä niin ensimmäiseen tapahtumaansa valmistautuvat nautiskelijat kuin tavoitteellisemmin hiihtoon suhtautuvat aktiivikuntoilijat saavat tukea ja kannustusta harjoitteluunsa. Kajaanilainen Ohtonen on itse entinen maajoukkuehiihtäjä ja nykyinen aktiivikuntoilija, joka tuntee hyvin myös ajankäytölliset haasteet. Ohtonen on itse hiihtänyt Vuokatti Hiihdon kerran aiemmin, vuonna 2011.

– Vuokatti Hiihto on todella hieno keväinen ja jo perinteinen tapahtuma Kainuussa. Itse olen hiihtänyt tapahtumassa vain kerran, keväällä 2011, olin lopettanut aktiiviurani edelliseen talveen ja halusin käydä nautiskelemassa kuntohiihtotapahtumassa. Sen jälkeen valmennuskiireet ovat estäneet osallistumiseni tähän mukavaan tapahtumaan, mutta tarkoitus olisi hiihtää Kainuulainen Sprintti, kun se ohjelmaan sopii, Ohtonen sanoo.

 

Kestävyyshaasteita upeassa kainuulaisessa luonnossa ympäri vuoden

Vuokatti Hiihdon lisäksi Kainuun Liikunnan tapahtumatarjonta vie muutenkin laajasti kainuulaiseen luontoon. Lost in Kainuu kuljettaa seikkailukisailijoita Suomen tuoreimman kansallispuiston Hossan luonnossa 14. –15. syyskuuta ja Halti Outdoor Weekend kokoaa jälleen polkujuoksijat ja vaeltajat yhteen Vuokatin vaaroille 7. –9. syyskuuta. Lisäksi kestävyys- ja luontoliikunnan ystävät pääsevät haastamaan itseään The Ruthless Raja hiihto- ja fatbike-tapahtumassa 3. helmikuuta sekä Raatteen Maratonilla 25. elokuuta.

– Kainuulainen luonto tarjoaa upeita elämyksiä niin keholle kuin mielellekin kaikkina vuodenaikoina. Tapahtumatarjonnassamme on jokaiselle sopivia tilaisuus haastaa itseään eri tavoin ja nauttia samalla samanhenkisten kanssaliikkujien yhdessä luomasta tunnelmasta, Takalo sanoo.

Viestintäpalvelu Heidi Lehikoinen